Geen producten (0)

Algemene voorwaarden

 

Bestellen

Elke bestelling wordt binnen 24 uur beantwoordt door My piece. In de bevestigingsmail staat het volgende: de bestelde artikelen, het totaalbedrag van de bestelling, betaalgegevens van My piece en het ordernummer die vermeld moet worden bij de overmaking van het desbetreffende bedrag.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Betaling

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling binnen 1 - 2 dagen voldaan (mits anders afgesproken). Als u na één week de betaling nog niet heeft voldaan, krijgt u een herinneringsmail. Na de mail heeft u nog 3 werkdagen om te betalen. Wanneer deze betaling niet wordt voldaan, gaan de reeds bestelde artikelen weer terug in de verkoop.

Verzendkosten

Binnen Nederland wordt er een tarief van €1,95 aangehouden voor het verzenden van brievenbuspost tot 250 gram. Bij besteding van €30,00 of meer is het verzenden met brievenbuspost gratis. Pakketpost heeft een tarief van 6,75 per pakket bij een bedrag lager dan €50,00. Als u onder rembours wilt verzenden, zijn de kosten ook voor de klant. Wij verzenden ook naar België, de kosten tot 50 gram bedragen €2,95.

Verzending

Nadat de betaling ontvangen is, wordt de bestelling binnen 1 - 2 werkdagen verzonden. Alle bestellingen worden verzonden in een bubbelenveloppe. Heeft u een speciale bestelling geplaatst, dan wordt de verzendtijd met u besproken via de bevestigingsmail. U wordt er van op de hoogte gebracht wanneer uw bestelling is verzonden. My piece is niet aansprakelijk voor het zoek raken of beschadigen van de bestelling tijdens transport.

Retourneren

Past het product niet, of is het toch niet wat u er van had gedacht? Dan kan in overleg met My piece de bestelling retour binnen 3 werkdagen. De artikelen kunnen beschadigd niet retour en sieraden moeten ongedragen zijn. De kosten voor retournering zijn voor de koper.

Reparatie

My piece geeft binnen één maand, één keer maak garantie voor het desbetreffende artikel (lees sieraden). Na deze maand is deze regel niet meer van toepassing. De eventuele verzendkosten zijn voor de koper.